Raha ei tee onnelliseksi?

No tekeepä.

Kun keisarilla tulot kasvoivat, oli mahdollista tehdä asioita, joista aiemmin vain unelmoi. Sitä paitsi, vituttaa paljon vähemmän kun palkkapäivänä laskujen maksun jälkeen on fyrkkaa vielä muuhunkin. Vaikka viedä keisarinna ulos syömään.

Kobe-härkä on oikeasti todella hyvää.

Lentäminen on kivaa. Aina.

Ässämersulla ajaminen on myös kivaa.

Useampi asunto avaa monenlaisia mahdollisuuksia.

Yksi juttu keisarin elämässä kuitenkin on, mitä ei saavutettu rahalla. Keisarinna. Tosi rakkautta ei näes voi ostaa, vaikka monilla sellainen kuvitelma onkin. Köyhiä oltiin, kun yhteen mentiin. Köyhiä oltiin monta vuotta kun yhtä matkaa tehtiin, vaan niin rakkaus kantoi.

Niin että miten sen kanssa on, tekeekö raha onnelliseksi? No tekee. Jos on rakastava puoliso rinnalla jo valmiiksi.

2 vastausta artikkeliin “Raha ei tee onnelliseksi?

  1. Ja sitten heräsin ja päästin kissan ulos. Jutussa on vinha perä, mutta sanoisin myös, että tietyn tulo- ja elintason saavuttamisen jälkeen. Lisääntyykö onnellisuus vai tuleeko tilalle ressiä rahojen ja omaisuuden menettämisestä?

    Tykkää

    1. Toistaiseksi ei ole tullut 🙂

      Toki, stressin aiheet muuttuvat varallisuuden lisääntyessä, mutta toisaalta kun on aikanaan oppinut elämään suu säkkiä myöten ja välillä on pitänyt tehdä töitä tosi lujasti ihan että saisi vain laskut maksettua, tuo se kummasti näkökulmaa asioihin. Ei ihan joka risauksesta ota pulttia.

      Tykkää

Jätä kommentti